Giv Grønlæbet Musling til din hund for øget velvære og mobilitet - anbefalet af dyrlæger

Skrevet af: VITA Petz i: Bloggen : Sunday, March 6, 2016 Kommentar: 0 Hits: 9974

Dyrlæger har gennem længere tid anbefalet grønlæbet musling ved ledproblemer, og det er ikke uden grund. I generationer har Maorierne, den lokale befolkning på New Zealand, spist de grønlæbede muslinger som en naturlig del af deres kost. Først de senere år har man fundet, at Maorierne har væsentligt færre problemer med led og muskler, og den grønlæbede musling menes at være årsagen.

Den grønlæbede musling der videnskabeligt er kendt som Perna Canaliculus, opdrættes i de kystnære områder og i krystalklart vand. De ernærer sig af plankton som er rig på anti-oxidanter. Ekstrakt af grønlæbet musling produceres ved en skånsom frysetørrings proces, der bevarer de gode næringsstoffer. Grønlæbet Musling indeholder en lang række værdifulde stoffer, som har vist sig at have gavnlig virkning på bindevæv, brusk, knogler, ledvæske og hud.

Grønlæbet musling indeholder naturligt glucosamin

Glycosaminoglukaner er naturlige kilder til glucosamin og kondroitin. Disse næringsstoffer giver fleksibilitet, elasticitet og styrke i ledbrusken, og fremmer de stødabsorberende egenskaber.

Grønlæbet musling indeholder værdifulde Omega-3 fedtsyrer

Kocentrationen og virkningen af Omega-3 fedtsyrer i grønlæbet musling, er langt mere effektiv end eks. lakseolie. Den særlige kombinationen af naturlige ETA/EPA/DHA fedtsyrer og glucosamine, spiller en vigtig rolle ved smerte, mobilitet og gigt. Frysetørret grønlæbet musling har som kosttilskud vist sig, at reducere inflammationer og hævelser allerede efter få ugers brug. Det er et effektivt supplement ved ledproblemer og gigt tilstande.   

Vores Grønlæbede musling indeholder kollagén

Kollagén består vitale proteiner, og er bla. byggestene led, ledbånd, bindevæv, brusk, hår, negle, og knogler. Når hunden bliver ændre, har den større behov for at få tilført kollagen. Kollagén kan desuden bidrage til at vedligeholde tarmslimhinden.

Sådan kan grønlæbet musling hjælpe din hund  

Grønlæbet musling er anti-inflammatorisk og kan lindre gigtsmerter. Næringsstofferne bidrager til sunde og smidige led. Indeholder andre naturlige næringsstoffer som kan gavne hunden, eks. jod, taurin, glutamin, methionin, enzymer og chelerede mineraler som zink, kobber og mangan.

I studier har det vist sig, at grønlæbet musling givet i tilskudsform med fordel kan benyttes til hunde med gigtsymptomer, idet næringsstofferne arbejder i synergi mod inflammationer og smerte. Hindrer yderligere nedbrydning af brusk, og medvirker til dannelse af ny ledbrusk.

Køb Grønlæbet Musling til din hund - klik her

Hundefoder med grønlæbet musling

Grønlæbet musling er blevet en populær og eksklusiv råvare, og selve forædlingen er en kostbar proces. Flere producenter af hundefoder reklamerer med, at de har grønlæbet musling i deres hundefoder. Der er ingen mærkningsregler for, hvor meget af en råvare, der mindst skal indgå i et hundefoder for, at det kan eller må oplyses at det indgår. Læser du på ingredienslisten, er grønlæbet musling sikkert den sidste ingrediens, og typisk anvendes ca. 200mg/kg eller 0,0002%. Her vil nogen mene, at lidt er bedre end ingenting. En mellemstor hund anbefales forebyggende ca. 500mg/dag - det svarer til, at hunden skal spise 2,5kg tørfoder dagligt! Grønlæbet musling er desuden en følsom råvare, og tåler ikke de høje temperaturer et typisk hundefoder udsættes for. Allerede ved 43gr. C begynder enzymer, omega-3 fedtysyrer, vitaminer og mineraler at blive nedbrudt.

Vi anbefaler derfor, at grønlæbet musling gives som tilskud, hvori det forekommer i sin naturlige form, og med mindst mulig forarbejdning.

Hvilken grønlæbet musling skal du vælge ?

Der findes mange kvaliteter, koncentrationer og formuleringer på markedet. Derfor bør du søge en troværdig leverandør/producent, som kan levere en høj og virksom kvalitet. Den grønlæbede musling vi anvender, kommer fra én af New Zealand´s ældste og certificerede producenter. De opdrætter og høster muslingerne efter bæredygtige økologiske principper, og på licens samt løbende kontrol af New Zealands Fiskeri Ministerium og fødevareministeriet.  

Ingredienserne i vores Grønlæbet Musling er nøje udvalgt med henblik på størst mulig virkning og synergi. Vi anvender kun aktive og godkendte ingredienser, der er klinisk testede i videnskabelige studier.

Køb Grønlæbet Musling til din hund - klik her

Se en kort film (5:00) om opdræt og forædling af Grønlæbet Musling - klik her

Kilder: www.ncbi.nlm.nih.gov  jn.nutrition.org

Kommentarer

Efterlad en kommentar