Kelp - havets mirakelplante fyldt med gode næringsstoffer til din hund

Skrevet af: VITA Petz i: Bloggen : Friday, November 13, 2015 Kommentar: 0 Hits: 4676

Kelp er en god kilde til mineraler som kalcium, fosfor, jod, selén og jern. Kelp styrker immunsystemet, lindrer gigtsmerter og bekæmper infektioner.

Kelp, der også benævnes som havtang eller havalger vokser langs kystlinier, hvor vandet er rigt på mineraler. Der findes over 1800 arter og kelp har gennem århundreder været en yndet spise i det Asiatiske køkken, hvor det siges at være ”hemmeligheden til et langt og sundt liv”.

Nutidens fødevarer har ofte mangel på næringsstoffer pga. faktorer som industrialisering, forurening og råvarenes forarbejdning. Det komplekse indhold af næringsstoffer i kelp, er med til at regulere kroppens mange funktioner, og derved skabe bedre balance.

Fordele ved at give Arctic Kelp:

- Kelp er en god kilde til naturligt jod, der stimulerer skjoldbruskkirtlen og øger stofskiftet

- Kelp giver blød og smidig hud, blank pels og øget pigmentering

- Allergisymptomer ved kløe, irritation, og hot-spots kan lindres med Kelp

- Kelp er anti-inflammatorisk, og indeholder antioxidanter der beskytter mod frie radikaler (kroppens forsvar mod skadelige processer)

- Kelp indeholder naturlige prebiotika der støtter mave- og tarmfunktionen

- Kelp hjælper med udrensning af tungmetaller og affaldsstoffer

- Indholdet af mineraler i Kelp styrker led, knogler og rygmarv

- Kelp indeholder polysakkarider der hjælper kroppen med optagelsen af næringsstoffer

- Øger kroppens resistens mod infektioner og sygdom

- Kelp er medvirkende til at skabe et sundt miljø i kroppen, ved at regulere syre/base balancen

-

Arctic Kelp er økologisk og bæredygtigt høstet i det Arktiske Ishav. Dér opnås højeste koncentration af mineraler og sporstoffer. Og langt væk fra forurenende kilder, da den primære funktion ved kelp er, at filtrere giftstoffer og indsamle mineraler fra havet.  Kelp som er høstet ved trafikerede og forurenede kystlinier, kan indeholde tungmetaller og giftstoffer. Derfor bør du altid forlange en økologisk kvalitet.

Kelp er et yndet supplement hos raw-food elskere, og bruges i bl.a. smoothie, suppe eller salat. Faktisk er kelp så næringsrigt, at det i stand til at holde den gennemsnitlige dansker kørende, med det daglige behov for mineraler som eks. jod, kalcium, kalium, magnesium og jern. Selv for kvinder i deres cyklus, hvor behovet er størst.

Køb Økologisk Kelp til hunden - klik her

Kommentarer

Efterlad en kommentar