VitaPetz er en ung virksomhed, som er stiftet efter flere års studier og intens udviklingsarbejde. Vores produkter udvikles efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed.

I vores moderne samfund, er kæledyrene i høj grad plaget af samme livsstilssygdomme, som os mennesker. Derfor er det vores mission, at bidrage med et fundament til en sund og velfungerende livskvalitet for dit kæledyr, med ægte naturlige råvarer. Simple og effektive produkter, til en fair pris.

Urter har været anvendt i årtusinder, og derved langt før eksistensen af den vestlige medicin. Urter giver en naturlig tilgang og bidrager som naturen har tiltænkt.

Vi udvikler og producerer selv vores naturlige kosttilskud, baseret på naturens egne råvarer. Alle produkter er sammensat udfra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med vores store passion - korrekt og artstilpasset ernæring til hunde.

Alle produkter er sammensat men henblik på størst mulig biotilgængelighed (optagelighed) - Dyrene bliver ikke hvad de spiser, men hvad de kan optage, og kan drage nytte af.

Vi har egne faciliteter og udviklingsafdeling, producerer i Danmark under GMP/HACCP anerkendte fødevare principper, for kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.

Hos os begynder kvalitet altid med en god høst. Derfor anvendes i stor udstrækning økologisk dyrkede eller vildthøstede råvarer efter bæredygtige og Fair-Trade principper. Alle vores produkter er håndlavede i mindre serier, og med respekt for råvarene og deres oprindelse. Simple og effektive produkter til fair priser.

Den gode oplevelse af produkterne er vigtig, og vi ligger vægt på oplysning og information omkring brugen og de råvarer som indgår. Gennemsigtighed fremfor alt, så du kender produktet og forstår hvad det indeholder.

Kærlig hilsen Erik fra VitaPetz - Hundens Helsenørd & Ambassadør

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food.”  - Hippocrates