Mave & Tarm 

7 varer
| 0

Spirulina er en mikroalge og hører blandt de mest næringsrige fødevarer. Et Superfood med over 100 forskellige næringsstoffer. 

229,00 kr
| 0

Golden Milk også kaldet gurkemeje-drik er en økologisk og smagsfuld sundhedsdrik. Kan benyttes som topping/dessert og egnet til alle hunde uanset alder. Særligt let-spisende og kræsne hunde. Baseret på økologisk gedemælk tilsat urter, er Golden Milk ofte benyttet i den Asiatiske husholdning, for sit bidrag til immunsystemet.

199,00 kr
| 0

Symbiotic er en kompleks sammensætning af vigtige og unikke kostfibre og gavnlige bakterier. Bidrager til at balancere og vedligeholde mave-tarm systemet og fordøjelsen. Kan benyttes dagligt til vedligehold af mave-tarmstsyemet, ved ustabil mave-tarm funktion, foderskifte, antibiotikabehandling, uvante situationer og ved højt aktivitetsniveau.

329,00 kr
| 0

Slippery Elm er kendt for at støtte mave- og tarmsystemet. Slippery Elm indeholder slimstoffer (heraf navnet Slippery), der får en geléagtig konsistens når det opløses i vand. Slimstofferne danner en beskyttende hinde ved indtagelse, og er med til at smøre mund, hals, og mave-tarmsystemet. Slippery Elm hjælper med, at absorbere urenheder og affaldsstoffer.

199,00 kr
| 0

Symbiotic Oral Gel er et velsmagende fodertilskud sammensat af vigtige kostfibre, multivitamin-kompleks og gavnlige bakterier. Bidrager til at balancere og vedligeholde mave-tarm systemet og fordøjelsen. Anbefales ved ustabil mave-tarm funktion, foderskifte, antibiotika-behandling, uvante  situationer og til hunde med højt aktivitetsniveau.

149,00 kr
| 0

Symbiotic Pasta er et velsmagende fodertilskud sammensat af vigtige kostfibre, og gavnlige bakterier. Bidrager til at balancere og vedligeholde mave-tarm systemet og fordøjelsen. Kan benyttes ved ustabil mave-tarm funktion, foderskifte, antibiotikabehandling, uvante situationer og til hunde med højt aktivitetsniveau.

329,00 kr
Viser 1 - 7 af 7