Reproduktion 

5 varer
| 0

Spirulina er en mikroalge og hører blandt de mest næringsrige fødevarer. Et Superfood med over 100 forskellige næringsstoffer. 

229,00 kr
| 0

Spormineral er en kompleks sammensætning af spormineraler og makromineraler, der er byggestenene i hundens helbred. Disse stoffer er vigtige for, at kroppen kan fungere og opretholde et godt helbred. Kan gives som supplement til tørfoder, vådfoder eller til frisk hjemmelavet mad (BARF). Særlig egnet til hvalpe og drægtige hunde. 

199,00 kr
| 0

Vores Hybenpulver kommer fra Chile, hvor det vildthøstes, soltørres og formales. Et kooperativ administrerer større områder med vildtvoksende hyben, hvilket er med til, at sikre en god indtægt til de lokale. Det flotte orange-røde bær har en frisk duft af bær og syrlig smag. Hyben er bl.a en god kilde til calsium, vitamin-C og antioxidanter.

199,00 kr
| 0

Breeders Best er udviklet til at supplere diæten med næringstætte vitamin- og mineralrige urter ved planlagt drægtighed. Bidrager til at normalisere cyklus. Med hindbærblad der er kendt som tonic til livmoderen.

349,00 kr
| 0

Newborn Puppy Boost er en oral pasta med Colostrum (råmælk) som er rig på værdifulde næringsstoffer og energi. Colostrum er særlig vigtig i tiden umiddelbart efter fødsel, og skal beskytte den nyfødte. Colostrum indeholder antistoffer (immunoglobuliner) der er passiv immunisering, og bidrager til hvalpens modstandskraft. Med Prebiotika og Probiotika som...

179,00 kr
Viser 1 - 5 af 5