Nyheder

| 0

Tæver bliver ofte påvirket af hormonelle forandringer ifm. deres løbetider. Typiske tegn kan være manglende spiselyst, nedtrykthed, indbilsk graviditet, hævede kirtler osv. Female Support kan anbefales ved falsk drægtighed og hormonelle ubalancer. Indeholder urter som understøtter en sund hormonbalance og immunsystemet.

249,00 kr
| 0

Op imod 80% af hundens immunforsvar ligger i mave-tarm systemet. Derfor er et velfungerende mave-tarm system afgørende for helbredet. Symbiotic indeholder probiotika (gavnlige bakterier) og sunde kostfibre (prebiotika), der er med til at opretholde en god tarmflora. Kan benyttes forebyggende, ved foderskifte, diarré/forstoppelse, IBD/IBS, allergi og ifm....

299,00 kr
| 0

Rottweiler Support er et skræddersyet kosttilskud, med fokus på de særlige behov, der gælder for Rottweileren. Et All-In-One supplement med en kompleks sammensætning af aktivstoffer.

299,00 kr
| 0

Immunsystemet spiller en afgørende rolle, for at bekæmpe sygdom, infektioner og virus. i-Mune Support indeholder urter, medicinske svampe og anti-oxidanter, der hjælper med at genskabe balancen i hundens immunsystem.

249,00 kr
Viser 1 - 5 af 5