Grønlæbet Musling bidrager til velvære og mobilitet - anbefalet af dyrlæger

Skrevet af: VITA Petz i: Bloggen : Sunday, March 6, 2016 Kommentar: 0 Hits: 13411

Dyrlæger har gennem længere tid anbefalet grønlæbet musling ved udfordringer med leddene, og det er ikke uden grund. I generationer har Maorierne, den lokale befolkning på New Zealand, spist de grønlæbede muslinger som en naturlig del af deres kost. Først de senere år har man fundet, at Maorierne har bedre mobilitet i den gyldne alder, og den grønlæbede musling menes at være årsagen.

Den grønlæbede musling der videnskabeligt er kendt som Perna Canaliculus, opdrættes i de kystnære områder og i krystalklart vand. De ernærer sig af plankton som er rig på anti-oxidanter. Ekstrakt af grønlæbet musling produceres ved en skånsom frysetørrings proces, der bevarer de gode næringsstoffer. Grønlæbet Musling indeholder en lang række værdifulde stoffer, som har vist sig at have gavnlig virkning på bindevæv, brusk, knogler, ledvæske og hud.

Grønlæbet musling indeholder naturligt glucosamin grupper (glykosaminoglykaner).

Glycosaminoglukaner er naturlige kilder til glucosamin og kondroitin. Disse næringsstoffer bidrager til leddenes fleksibilitet, elasticitet i ledbrusken, og fremmer de stødabsorberende egenskaber.

Grønlæbet musling indeholder værdifulde Omega-3 fedtsyrer

Kocentrationen og virkningen af Omega-3 fedtsyrer i grønlæbet musling, er langt mere effektiv end eks. lakseolie. Den særlige kombinationen af naturlige ETA/EPA/DHA fedtsyrer og glucosamin, spiller en vigtig rolle. Frysetørret grønlæbet musling har som kosttilskud vist sig, at støtte mobiliteten.   

Vores Grønlæbede musling indeholder kollagén + C vitamin

Kollagén består vitale proteiner, og er bla. byggestene led, ledbånd, bindevæv, brusk, hår, negle, og knogler. Når hunden bliver ændre, har den større behov for at få tilført kollagen. Kollagén kan desuden bidrage til at vedligeholde tarmslimhinden. Hyben og Acerola kirsebær bidrager med et højt og naturligt indhold af C vitamin.

Sådan kan grønlæbet musling hjælpe din hund  

Grønlæbet musling indeholder vigtige næringsstoffer, som bidrager til ledfiunktionen. Indeholder bl.a næringsstoffer som jod, taurin, glutamin, methionin, enzymer og chelerede mineraler som zink, kobber og mangan.

I studier har det vist sig, at grønlæbet musling givet i tilskudsform med fordel kan benyttes til hunde med nedsat mobilitet.

Køb Grønlæbet Musling til din hund - klik her

Hundefoder med grønlæbet musling

Grønlæbet musling er blevet en populær og eksklusiv råvare, og selve forædlingen er en kostbar proces. Flere producenter af hundefoder reklamerer med, at de har grønlæbet musling i deres hundefoder. Der er ingen mærkningsregler for, hvor meget af en råvare, der mindst skal indgå i et hundefoder for, at det kan eller må oplyses at det indgår. Læser du på ingredienslisten, er grønlæbet musling sikkert den sidste ingrediens, og typisk anvendes ca. 200mg/kg eller 0,0002%. Her vil nogen mene, at lidt er bedre end ingenting. En mellemstor hund anbefales forebyggende ca. 500mg/dag - det svarer til, at hunden skal spise 2,5kg tørfoder dagligt! Grønlæbet musling en varmefølsom råvare, og tåler ikke de høje temperaturer et typisk hundefoder udsættes for. Allerede ved 43gr. C begynder enzymer, omega-3 fedtysyrer, vitaminer og mineraler at blive nedbrudt.

Vi anbefaler derfor, at grønlæbet musling gives som tilskud, hvori det forekommer i sin naturlige form, og med mindst mulig forarbejdning.

Hvilken grønlæbet musling skal du vælge ?

Der findes mange kvaliteter, koncentrationer og formuleringer på markedet. Derfor bør du søge en troværdig leverandør/producent, som kan levere en høj og virksom kvalitet. Den grønlæbede musling vi anvender, kommer fra én af New Zealand´s ældste og certificerede producenter. De opdrætter og høster muslingerne efter bæredygtige økologiske principper, og på licens samt løbende kontrol af New Zealands Fiskeri Ministerium og fødevareministeriet.  

Ingredienserne i vores Grønlæbet Musling er nøje udvalgt med henblik på størst mulig virkning og synergi. Vi anvender kun aktive og godkendte ingredienser, der er klinisk testede i videnskabelige studier.

Køb Grønlæbet Musling til din hund - klik her

Se en kort film (5:00) om opdræt og forædling af Grønlæbet Musling - klik her

Kilder: www.ncbi.nlm.nih.gov  jn.nutrition.org

Kommentarer

Efterlad en kommentar